Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Tko su sretnici?

Špiček se ljutio i ljutio, a onda nekome dodijelio svoju prvu desetku u showu!

Natjecatelji i dalje kuhaju tradicionalna jela, no večeras će se truditi dodvoriti poznatom zagrebačkom chefu i članu žirija s najdužim stažem u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' jer se priprema zagorska i međimurska kuhinja.

Press/ 31.10.2017. u 13:13
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Novi zadatak natjecatelja je pripremiti „glavno jelo Z prilogom“ unutar 60 minuta, s naglaskom da se koriste namirnice karakteristične za područje Zagorja i Međimurja. Temfani kunić, purgerski odresci, teleći medaljoni u umaku od vrganja i stubička pisanica sa suhim šljivama samo su neki od recepata čiji će se mirisi širiti poznatim kulinarskim setom.

Svi na setu znaju da će najstroži kritičar ovih jela biti upravo Tomislav Špiček, koji kuhinju Sjeverne Hrvatske ima u malom prstu. Mate Janković uvjeren je da će se kandidati zbog toga večeras besramno ulizivati njegovom kolegi, nesvjesni da će Špiček težiti savršenstvu njihovih tanjura.

Image
Foto:
Image

Špiček će pri obilasku radnih jedinica imati pune ruke posla objašnjavajući i savjetujući natjecatelje kako skuhati i prezentirati jela njegovog djetinjstva. Špiček će tu i tamo povisiti ton u razgovoru s kandidatima te čak demonstrativno napustiti studio, no kod kušanja će na sve to zaboraviti i nekome dodijeliti svoju prvu desetku u showu!

Tko je prošao ispit na temu jela iz Špičekovog kraja, doznajte večeras u novom nastavku showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 21:10 sati na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Lekcija o peradi

Kako razlikovati gusku od patke?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba