Ostalo

Špiček: ' Šefice kuhinje, a vidi ovo na što sliči... Kao da su se mala djeca igrala hranom!'

Čak ni 75 minuta nije bilo dovoljno da Loreta i Ivana ispeku ribu kak' Bog zapovijeda", dok su šefice tima Ribice" potpuno zakazale u prezentaciji svog tanjura.

Press
16.04.2018 22:10

Dok sam bio kod vas u obilasku, imale ste još pola sata za pripremu jela. Nejasno mi je da ste ribu servirale u zadnjem trenu, ali ste zato imale vremena pričati o špinatu. Bile ste usporene kao da sve vrijeme svijeta imate na raspolaganju. I što se dogodilo? Riba je još sirova nakon 12 minuta prženja!", ljutito je Tomislav Špiček objašnjavao Zadrankama gdje su pogriješile.

321kuhaj sezona 6

Loreta i Ivana su imaleodličnu ideju poširati filet oslića u tzv. roladu, no riba im je ipak ostala sirova pa su djevojke dobile manji broj bodova od kolega Roberta i Ivana , koji su za klasično, ali sočno i ukusno poširanje oslića, neugledno nabacano" povrće koje nalikuje na blagi Černobil" te jako dobar umak od dagnji i curryja dobili najbolje ocjene dosad - tri devetke !

Ma, svaka baba zna poširati filet ribe, ovako kako su napravili Robert i Ivan. Ali vi ste išle riskirati... No, ovo je zericu preveliki oslić za rolanje, iako je riba lijepo marinirana. Ali, tak' je, kak' je...", hvalio je Špiček hrabar potez Lorete i Ivane, kojima su ove riječi bile značajnije od 16 bodova.

321kuhaj sezona 6

Tri devetke dobili su i Martina i Ante , i to za svoju verziju fileta orade u kremi od limuna i kapara, uz prilog divljih šparoga i batata, a koji je bio i okusom i prezentacijski bolji od vođa suparničkog tima, Andreje i Barbare .

Kaj ste brljale s tanjurom, sav je pokapan, packav. Šefice kuhinje, a vidi ovo na što sliči... Kao da su se mala djeca igrala hranom!", grdio je Špiček Splićanke, kojima je dao četiri. Nakon prošlotjednih desetki, žiri ipak od njih dvije očekuje samo najbolje, a ne da nakon 75 minuta kuhanja na jedvite jade" donesu tanjur na kušanje, dok im kolege još pomažu u čišćenju radne jedinice.

321kuhaj sezona 6

Tko će iz ovakvih komentara izvući ono najbolje, doznat ćemo već sutra, u utorak, 17. travnja u 21:05 sati u novoj epizodi kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj!", samo na RTL-u!