Ostalo

Špiček upozorava: Prvi zadatak je pripremiti predjela, a ne juhu!

U premijernoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' natjecatelji će se žiriju predstaviti s čak četiri jela – dva topla i dva hladna. Špiček će, ponukan iskustvom iz prijašnjih sezona, odmah na početku epizode poručiti natjecateljima kako na kušanju ne želi vidjeti – juhu!

Press
30.01.2017 10:34

U prvoj epizodi RTL-ovog popularnog gastro showa natjecatelji će morati ubaciti u petu brzinu žele li već na samom startu impresionirati žiri. Naime, kandidati će imati svega sat vremena za pripremu četiri jela – dva hladna i dva topla predjela!

Na stolu za ocjenjivanje trebalo bi se naći 40 različitih predjela. Kandidati imaju štošta za odabrati pa se tako na kušanje mogu ponuditi već standardne bruschette, tatarski biftek, hobotnica na salatu, carpaccio, paštete ili štrukle, tortilje, rižota te uštipci. No, Tomislavu Špičeku mogla bi se dići kosa na glavi ako mu se na kušanje donese – juha!

Već dvije sezone zaredom alfa i omega žirija pokušava objasniti natjecateljima kako juha nije predjelo iako se u restoranima nudi kao toplo predjelo, što je pogrešno.

Zapamtite! Juha nije predjelo. Juha je juha!", upozorava Špiček natjecatelje prije nego li počnu kuhati svoj prvi zadatak.

Odgovore doznajte već večeras – u prvoj ovosezonskoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'!