Ostalo

Špiček večeras priprema teleće žlijezde

Natjecatelji showa Tri, dva, jedan – kuhaj!" večeras se vraćaju kući. Nakon dvotjednog putovanja po svijetu Bijeli tim će kuhati domaću, tradicionalnu kuhinju. Za početak će 'kopirati' teleće brizle, Špičekov specijalitet koji se neće svima svidjeti.

Press
29.02.2016 13:27

Teleće brizle, odnosno prsne i vratne žlijezde, prave su delicije, ponajprije zato što se ne mogu tako lako naći u mesnicama i supermarketima. To će naglasiti i sam Špiček kada će započeti s prikazivanjem obrade ove interesantne i zaboravljene namirnice.

Za pomoćnicu će izabrati Kate, koja nije baš oduševljena današnjim zadatkom, za razliku od Vladimira, Doris i Drage kojima neće biti problem čistiti žlijezde od otpatka.

tri dva jedan kuhaj

Ne želim ćuti 'FUJ'! Svoju djecu našpotam kada čujem 'fuj'. Ako imaš primjedbi, zatvori se u toalet i tam viči 'fuj'. Nema toga ako kuhamo", poručit će Špiček natjecateljima koji će pratiti njegovu demonstraciju pripreme telećih žlijezda na dva načina: čisto na tavi sa začinima i u lijevanom tijestu uz žgance za prilog.

S obzirom da je Bijeli pretekao Crvene, ovog će tjedna imati nekoliko povlastica. Za početak će svi parovi moći pratiti Špičeka kako kuha brizle. Tko će se najbolje snaći, doznat ćemo večeras u novoj epizodi kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj!" koja počinje u novom terminu u 21:15 na RTL-u!