Ostalo

Špiček: Za 100 hiljadarki ja bih više razmišljao nego oni"

Finale showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' sve je bliže, a natjecatelji i dalje ljute žiri svojim nesmotrenim izjavama, čudnovatim obradama namirnica i nepoznavanjem kulinarskog znanja. I u večerašnjoj epizodi slomit će srce chefu Tomislavu Špičeku...

Press
26.04.2017 13:17

Jel ti vidiš ovo, moja Žakline? U ovoj dubokoj rajngli se kuhaju tri šeflje graha, u drugoj dubokoj rajngli je malo riže, a kruška je u plitkom loncu. Znaš, to ti bude pola kuhana, a pola sirova kruška za desert. Vidiš, jako je zanimljivo jer se kruška mora stalno podlijevati dok se kuha", sarkastično je Špiček objašnjavao kolegici, članici žirija Žaklini Troskot , kako Martin i Kristijan ne razmišljaju dok kuhaju pa si time stvaraju nove probleme zbog kojih samo gube dragocjeno vrijeme.

321 kuhaj

Dečki moji, nemojte stvarati gluposti. Pa što se niste bolje organizirali i rasporedili lonce. To samo djeca u vrtiću mogu napraviti. Ne znam... Jel' na njih djeluje ovo lijepo vrijeme? Ja bih se za 100 hiljadarki ipak malo više trudio razmišljati jer sada je krajnje vrijeme", izjavio je Špiček dodajući kako se natjecatelji još uvijek ne zanimaju za namirnice s kojima rade. Naime, Ozana i Katarina te Moira i Zdravko dijele iste namirnice, od kojih moraju napraviti barem jedno jelo unutar 60 minuta. I dok ovi parovi nisu znali što je i kako se priprema papaja, koja se nalazila u njihovim košarama, Natali i Hrvoje te Arsen i Željan kontemplirali su o lososkoj pastrvi, dok su Sanju i Morenu te Martina i Kristijana mučile kruške.

Večeras će samo tri para imati priliku dobiti bodove, i to ukupno dvadeset, ako žiri smatra da su njihova jela bolja od suparnika u istom redu. Tko su oni, doznat ćemo u 21:20 na RTL-u kada počinje nova epizoda kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.