Ostalo

Splitski chef ima Zagorske korijene?!

U pauzi snimanja showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' uživa u domaćim štruklama, a kod Špičekovih gušta u grahu s buncekom. Otkriva li nam to Ivan Pažanin svoju kontinentalnu stranu obiteljskog stabla?

Press
06.02.2018 18:02

Toliko hvali maslinovo ulje i blagodati mora, a sve se čini da nije Dalmatinac! Šarmantni splitski chef prošlog je tjedna ispričao dvjema natjecateljicama kako je za gablec radije izabrao domaće štrukle nego meso. Istina, Ivan je malopopravio recept dodavši salatu, no pred svima je na televiziji priznao da se u zagorskom specijalitetu ubio". Nekoliko dana kasnije pohvalio je fažol s buncekom koji je kušao u kući kolege Tomislava Špičeka te ovjekovječio trenutak fotografijom na poznatoj društvenoj stranici.

Prošle sezone ga nije bilo u showu i nije imao priliku probati sve te zagorske delicije koje smo radili. Kad ga vidim koliko uživa u zagorskim jelima, dobijem osjećaj da Ivan vuče korijene iz Zagorja. Možda njegova uža obitelj nije iz Zagorja, ali daljnja obitelj sigurno jest. Zamolit ću ga da se malo raspita o svom podrijetlu", kaže Špiček vjerujući da svjetloputi i plavokosi Pažanin nikako ne pripada jugu.

Je li Špiček bacio Pažaninu bubu u uho svojim vrckavim komentarima? Doznat ćemo večeras u novoj epizodi showa Tri, dva, jedan – kuhaj" u 21:25 sati na RTL-u !