Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ČLANICA ŽIRIJA 'TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!'

Sve što niste znali o Željki Klemenčić

Stroga, ali pravedna. Tako su kandidati u prethodne dvije sezone RTL-ovog kulinarskog showa opisivali Željku Klemenčić. Hoće li takva i ostati, moći ćete se uvjeriti već od ponedjeljka u 20 sati kada počinje nova sezona, a prije toga vam Željka otkriva neke manje poznate stvari o sebi

Image
Foto: RTL
Press/ 31.1.2016. u 10:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ljubimac – To je pas Lujo. Dolutao je prije sedam godina, kada smo preselili u kuću. To je pas koji je naprosto odabrao nas. Došao je i nije htio otići. Držali smo otvorenu kapiju nekoliko dana, ali on je odlučio ostati. Apsolutno je genijalan pas.

Omiljena namirnica za uzgojiti u vrtu – apsolutno obožavam uzgajati ciklu. U svim fazama i oblicima… Otkako sam je posijala, totalno me osvojila.

Tetovaže - Imam tri tetovaže.

Idilično ljetovanje –  Svako ljetovanje koje nije u špici sezone. Prošle godine mi je bilo savršeno. Bila sam na Visu početkom lipnja i to je savršena varijanta dok je jesenska varijanta Velebit. Ne volim gužvu pa nikad ne idem u špici sezone.

Zbor ili sport  – Sport prije zbora, ali ne  grupni sportovi. Sada se bavim jogom, ali to ne smatram sportom i volim trčati. U djetinjstvu sam se bavila gimnastikom, tenisom, više individualnim sportovima. Što se zbora tiče probala sam jednom, ali to je trajalo samo kroz jedan semestar.

Suknje/Štikle – suknje nosim, ali samo na tenisice i ravne cipele. Udobnost mi je jako važna, jer cijeli dan trčim okolo i teglim nekakve vrećica i torbe, tako da moram biti stabilno na nogama. U pravilu sam u uvijek u tenisicama. Imam i štikle u ormaru, ali nosim ih u samo posebnim prilikama u životu. Rijetko imam takvu situaciju da to moram nositi.

Preseljenje iz grada – To je jednostavna odluka. Bilo nam je bitno biti u zelenilu. Kad smo izabrali kuću privukla nas je ideja da imamo prostora i to što imamo vani stol za kojim pola godine možemo jesti ispod drveta. Ipak sam ja Slavonka…

Najneobičniji posao – Svašta sam radila u životu. Prvi posao koji sam radila je bio sezonski. Ljeto između osnovne i srednje škole. Radila samu u stakleniku gdje sam brala paradajize i paprike. Dok sam radila u srednjoj školi, honorarno sam radila na Radio Vinkovcima, a kasnije sam uz faks radila stvarno svašta.  Konobarila sam i radila svakakve druge poslove dok nisam počela raditi u novinama i dok se nisam počela baviti novinarstvom.

Recept za loš dan – Podsjetiti sebe da se ne shvaćaš preozbiljno, da nisi ni približno toliko bitan koliko misliš. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
VAŽNA TERMINOLOGIJA

Ovako ćete ispeći savršeni odrezak bez greške

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba