Ostalo

Sve što niste znali o Željki Klemenčić

Stroga, ali pravedna. Tako su kandidati u prethodne dvije sezone RTL-ovog kulinarskog showa opisivali Željku Klemenčić. Hoće li takva i ostati, moći ćete se uvjeriti već od ponedjeljka u 20 sati kada počinje nova sezona, a prije toga vam Željka otkriva neke manje poznate stvari o sebi

Press
31.01.2016 10:00

Ljubimac– To je pas Lujo. Dolutao je prije sedam godina, kada smo preselili u kuću. To je pas koji je naprosto odabrao nas. Došao je i nije htio otići. Držali smo otvorenu kapiju nekoliko dana, ali on je odlučio ostati. Apsolutno je genijalan pas.

Omiljena namirnica za uzgojiti u vrtu– apsolutno obožavam uzgajati ciklu. U svim fazama i oblicima... Otkako sam je posijala, totalno me osvojila.

Tetovaže- Imam tri tetovaže.

Idilično ljetovanje– Svako ljetovanje koje nije u špici sezone. Prošle godine mi je bilo savršeno. Bila sam na Visu početkom lipnja i to je savršena varijanta dok je jesenska varijanta Velebit. Ne volim gužvu pa nikad ne idem u špici sezone.

Zbor ili sport– Sport prije zbora, ali ne grupni sportovi. Sada se bavim jogom, ali to ne smatram sportom i volim trčati. U djetinjstvu sam se bavila gimnastikom,tenisom, više individualnim sportovima.Što se zbora tiče probala sam jednom, ali to je trajalo samo kroz jedan semestar.

Suknje/Štikle– suknje nosim, ali samo na tenisice i ravne cipele. Udobnost mi je jako važna, jer cijeli dan trčim okolo i teglim nekakve vrećica i torbe, tako da moram biti stabilno na nogama. U pravilu sam u uvijek u tenisicama. Imam i štikle u ormaru, ali nosim ih u samo posebnim prilikama u životu. Rijetko imam takvu situaciju da to moram nositi.

Preseljenje iz grada– To je jednostavna odluka. Bilo nam je bitno bitiu zelenilu. Kad smo izabrali kuću privukla nas je ideja da imamo prostora i to što imamo vani stol za kojim pola godine možemo jesti ispod drveta. Ipak sam ja Slavonka...

Najneobičniji posao– Svašta sam radila u životu. Prvi posao koji sam radila je bio sezonski. Ljeto između osnovne i srednje škole. Radila samu u stakleniku gdje sam brala paradajize i paprike. Dok sam radila u srednjoj školi, honorarno sam radila na Radio Vinkovcima, a kasnije sam uz faks radila stvarno svašta. Konobarila sam i radila svakakve druge poslove dok nisam počela raditi u novinama i dok se nisam počela baviti novinarstvom.

Recept za loš dan– Podsjetitisebe da se ne shvaćaš preozbiljno, da nisi ni približno toliko bitan koliko misliš.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.