Ostalo

'Sve što sam imala priliku probati, probala sam!'

Za gastronovinarku, koja se odlično snašla u kulinarskom showu Tri, dva, jedan – kuhaj!", Mateja Domitrović Sabo otkriva da ipak postoje namirnice koje ju je strah probati.

Press
14.10.2017 14:00

Iako se za chefove očekuje da su probali gotovo sve, Mateja Domitrović Sabo priznaje da nikad ne bi jela zmije.

Možda će mi neka namirnica doći na tanjur pa je neću htjeti probati, ali mi se zasad to još nije dogodilo. Sve što sam imala priliku probati, probala sam. Možda ne bih jela zmije i takve eksperimente, mada sam probala krokodila, ali mi nije bio neka senzacija.", otkrila je Mateja te dodala kako uvijek voli doći gladna u restorane.

Naravno, razgovor se nije vodio samo o namirnicama koje Mateja nikad nije probala, već i o omiljenoj kuhinji. Tako je Sabo mnoge iznenadila rekavši da joj je jedna od dražih francuska kuhinja.

Francuzi su mi broj jedan. Njihove kroasane bih jela svaki dan po cijeli dan, ali i obožavam sve vrste tijesta!", dodaje Mateja, koja se vrlo brzo prebacila na morsku hranu.

Školjke su mi najdraže jelo, dagnje su mi vrh, i to pripremljene na najobičniji način, bijelu buzaru.", ispričala je Mateja, koja se pohvalila da je proputovala puno zemalja i probala njihova neobična jela.