Play ponuda
Play ponuda
Aleksandrin i Kristijanov ćoravi gulaš napipao tanjur i oduševio Pažanina!

"Svinjski papak mi je podigao moral i volju!"

Neobične kulinarske kombinacije obilježit će današnji dan na setu showa „Tri, dva, jedan - kuhaj!“, a delicija koja će svakako, u najmanju ruku, iznenaditi žiri je Aleksandrin i Kristijanov ćoravi gulaš – jelo napravljeno po receptu „snađi se, druže“.

Image
Foto: RTL
Press/ 14.2.2017. u 13:00
Play ponuda
Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Izgleda da nas dvoje nismo baš dobro napisali sastav, odnosno napisali smo da nam za naš recept treba svinjska noga. Nismo točno precizirali koji dio svinjske noge i dobili smo papak“, kazala je Aleksandra i zvonom pozvala Špičeka u pomoć. „Dobili smo nogicu za paprikaš, nećemo imati dosta mesa“, požalila se. „pa što ste naručili?“, pitao ih je Špiček, no Kristijan mu nije znao dati odgovor. „Nije ovo strašno, moja baka vam je to zvala ćoravi gulaš. Znala je jako fino skuhati s krumpirom svinjski gulaš, ali od nogica i od kožica. Nije to ništa loše samo morate otkostiti kožicu, ne trebate micait tetive i čim prije stvavite dinstati da omekani“, objasnio im je detaljno Špiček kako od nezahvalne namirnice napraviti nešto kreativno.

Servirani ćoravi gulaš je, blago rećeno, šokirao Pažanina koji danas ionako ima problema sa serviranim delicijama. No nakon prvotnog šoka, rekao im je nešto u što ni sami nisu u prvom trenu povjerovali: „Ja ću pohvaliti ovu želatinu koja je izuzetno ukusna, začinjena, ja bih čak rekao da ima tu dozu mediterana unutra“, kazao je Pažanin, a Željka je provjerila ima li možda temperaturu.

Pet parova će večeras pripremati jelo po receptu koji im je zadao par iz suparničkog tima, a ostali kuhaju po vlastitom receptu, što god žele. Za pripremu jela imat će 75 minuta, a žiriju moraju servirati glavno jelo s prilogom. Prije kuhanja ih čeka još jedno izdanje kviza “Peci&Reci”, a tko će biti bolji i svom timu donijeti tri boda prednosti, doznajte u 21 sat na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
BUREDŽIK

Naučite razlikovati buredžik i ostale pite

Play ponuda

Više s weba