Ostalo

Tata i sin u svađi!

Čistoća je jako važna u svim kuhinjama, a pogotovo u 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', gdje žiri prati svaki pokret kandidata. Ako je jelo spremljeno u kaosu i neredu, što to onda govori o samom jelu?

Press
19.09.2017 10:00

U ponedjeljak navečer Doris je najavila kako će žiri ovaj tjedan ocjenjivati i čistoću radnih jedinica te će se paru s najprljavijom radnom jedinicom oduzeti jedan bod na kraju dana.

Žiri se složio kako je čistoća u kuhinji jedna od najvažnijih stvari na koju treba pripaziti prilikom pripreme jela, a najveću pažnju tome je pridao Tomislav Špiček kojije budim okom stražario pokraj svakog para i provjeravao stanje (ne)čistoće.

Čistoća je bitna svugdje, ne samo u kuhinjama. Mislim da je to jedna lijepa odlika, pogotovo kod kuhara jer oni hrane dosta ljudi i zbog toga nikad dosta trošenja vremena na red i čistoću ", kazao je Špiček.

Nered na njihovoj radnoj jedinici rezultirao je i prljavim posuđem koje su servirali pred žiri pa se Špičeku digla kosa na glavi kada je vidio ostatke hrane ispod zdjele.

Na kraju je sve dobro prošlo jer je žiri odlučio da prvi dan neće nikoga kažnjavati za nečistoću, ali zato danas sve mora biti tip-top.

Hoće li se danas radne jedinice sjajiti od čistoće ili će u kuhinji opet nastati kaos, pogledajte večeras u 21:10 na RTL-u!