Ostalo

Tema tjedna je hrvatska kuhinja

Slijedeća dva tjedna na setu showa Tri, dva, jedan – kuhaj!" širit će se mirisi koji podsjećaju na djetinjstvo. Tradicionalna hrvatska kuhinja nova je tema tjedna za oba tima, a Špiček će otvoriti novu rundu borbe natjecatelja s novim recepturama.

Press
28.02.2016 14:22

Zahvalivši se modernim i minimalističkim kuhinjama svijeta koje su prošla dva tjedna vladale setom Tri, dva, jedan – kuhaj!", Špiček je napokon došao na svoje. Nova tema je tradicionalna hrvatska kuhinja , a natjecatelji će mrati kuhati domaće specijalitete.

Prvi takav bit će Špičekov specijalitet - teleći brizli , odnosno teleće prsne i vratne žlijezde. S obzirom da vode Crvene s većim brojem ukupnih ocjena, svi parovi Bijelog tima moći će pratiti Špičekovu demonstraciju kuhanja brizli. Špiček će za svoju pomoćnicu izabrati Kate , smatrajući da će tako s imenjakom Tomislavom uspjeti doći do boljih ocjena i spasiti se od mogućeg ispadanja ovaj tjedan.

I dok se će se Dragi i Vladi svidjeti sutrašnji Špičekov recept, Verica bi ga najradije preskočila.

Tko će se najbolje snaći na koliko-toliko domaćem terenu, doznat ćemo sutra u 21:15 na RTL-u !