Nakon moderne, leteće i kuhinje bez glutena, natjecatelji će o d ponedjeljka, 30. listopada u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' pripremati hrvatska tradicionalna jela. Tako će se šest parova međusobno boriti u pripremi istarske, dalmatinske, međimurske, zagorske i ličke kuhinje. To znači da će natjecatelji, između ostalog, koristiti puno (Špičekovog omiljenog) maslinovog ulja, tartufe, raznoliku ribu, školjke, meso boškarina, kunića, janjetinu, kiselo zelje i grah...
Tradicionalna kuhinja trebala bi biti poznati teren našim kandidatima, ali popikavanja će biti na svakom koraku.
Tko će dobiti tri desetke za najukusnije, a tko tri jedinice za najlošije jelo ikada u showu, doznat ćemo u novom, uzbudljivom kulinarskom tjednu showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', od ponedjeljka, 30. listopada u 21:10 sati samo na RTL-u!