Ostalo

Tko će se 'pasti' na testu regionalne kuhinje?

Tradicionalna kuhinja bit će glavna tema devetog tjedna kuhanja u poznatom kulinarskom showu. Vesele li joj se natjecatelji koliko i članovi žirija?

Press
29.10.2017 18:45

Nakon moderne, leteće i kuhinje bez glutena, natjecatelji će o d ponedjeljka, 30. listopada u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' pripremati hrvatska tradicionalna jela. Tako će se šest parova međusobno boriti u pripremi istarske, dalmatinske, međimurske, zagorske i ličke kuhinje. To znači da će natjecatelji, između ostalog, koristiti puno (Špičekovog omiljenog) maslinovog ulja, tartufe, raznoliku ribu, školjke, meso boškarina, kunića, janjetinu, kiselo zelje i grah...

Tradicionalna kuhinja trebala bi biti poznati teren našim kandidatima, ali popikavanja će biti na svakom koraku.

Tko će dobiti tri desetke za najukusnije, a tko tri jedinice za najlošije jelo ikada u showu, doznat ćemo u novom, uzbudljivom kulinarskom tjednu showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', od ponedjeljka, 30. listopada u 21:10 sati samo na RTL-u!