Ostalo

Tko večeras odlazi kući ne pjevajući?

U večerašnjem kuhoboju jedan natjecateljski par zauvijek napušta kulinarski show 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

Press
30.11.2017 14:00

Andrej i Marijan u ovom su tjednu sakupili najmanje bodova te su tako automatski ušli u eliminacijski dvoboj. Kao drugi par u kuhoboju našle su se Silvijana i Marica , koje su izgubile u kvizu od Bade i Toce pa su tako bile sljedeće na bodovnoj ljestvici odozdo.

Svaki kuhoboj je veliki izazov i potencijalni izlaz iz showa. Ne možemo reći da nam ne rade leptirići u želucu. Mislile smo jedno vrijeme da je jednostavno kuhati protiv tate i Andreja jer su vrlo konfuzni, za razliku od nas koje mirnije radimo, ali danas imaju dobar recept, čini nam se", kazale su Silvijana i Marica , inače poznate po zen načinu kuhanja pa to vide kao svoju veliku prednost u večerašnjem dvoboju.

Silvijana i MArica, Kuhaj ep 52

Za razliku od smirenih Zadranki, tata i sin priznaju kako im svaki kuhoboj predstavlja stres, ali unatoč tome vjeruju da su spremni za izazov koji je pred njima - Vjerujemo da ćemo napraviti najbolje što znamo i mislim da ćemo danas pobijediti!", samouvjereno je rekao Marijan.

Marijan i Andrej, Kuhaj ep 52

Kulinarske snage danas će odmjeriti dva impulzivna para kojima puno znači ostanak u showu, a to znači samo jedno – žestok okršaj u kojem je glavno oružje ukusno jelo na tanjuru.

Tko će večeras biti glavni krivac za odlazak jednog para – stres ili ležernost, glavno jelo ili desert, loša prezentacija ili loš odabir jela, ne propustite pogledati večeras u 21:40 sati na RTL-u!