Ostalo

Tomislav Špiček ima plan kako se riješiti maslinovog ulja!

Svatko se bori za ono što najviše voli" – tako bi mogao glasiti moto žirija popularnog kulinarskog showa. Najglasnije polemike uvijek se vode oko masnoće: Špiček najviše voli svinjsku mast, a Pažanin maslinovo ulje.

Press
2018-01-29 19:02

Ivan Pažanin nije se stigao ni udomaćiti, a već je saznao poražavajuću činjenicu.

Ivane, znaš li ti da je prošlu sezonu za 30 posto pala upotreba maslinovog ulja", priopćila mu je Doris, a on je odmah odlučio priupitati Špičeka o čemu to Doris priča.

Malo sam zaboravio. Nisam se trudio oko toga. Razmišljao sam o drugim stvarima jer si mi ti dao natuknice da moram brinuti i o drugim stvarima, ne samo o maslinovom ulju. Pogriješio sam", skrušeno se opravdavao Špiček.

I tek što su sklopili dogovor da će od sada više voditi brigu oko maslinovog ulja, po Tomekovoj glavi već su se počeli motati neki drugi planovi.

Jedan Primorac i jedan Dalmatinac. Moramo se dogovoriti. Kad vidiš da me izmore oni dva, moraš me malo podići", tražio je Tomek od Mateje podršku.

Još mu je jedino preostao Mate. Kako ga je diplomatski Tomek uspio uvjeriti i preokrenuti na svoju stranu, pogledajte u sljedećem videu.

Hoće li Špiček uspjeti u svom naumu, ne propustite pogledati u prvoj epizodi nove sezone Tri, dva, jedan –kuhaj!" večeras u 21:15 na RTL-u!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.