Ostalo

Tuna iz konzerve, pijana pastrva i kelj papučar

Kandidati će se u sljedećem tjednu uhvatiti u koštac s morskim plodovima s kojima će, čini se, imati više problema nego s mesom.

Press
18.02.2017 18:00

Kako kaže Ivan Pažanin, morske delicije su natjecateljimatotalna nepoznanica. Uz lignje, lignjune, kozice, škampe i sve ostale namirnice (između kojih neki ne znaju razliku), na meniju naših deset parova će se naći i kelj papučar, tuna iz konzerve i pijana pastrva.

Past će i teške riječi, poneka suza i svađa, a sve to začinit će i komentari Tomislava Špičeka, Željke Klemenčić i Pažanina.

Hoće li kraj tjedna dočekati svih deset parova ili će nas u četvrtak jedan napustiti?

Doznajte u nastavku gastro avanturi koja se nastavlja od ponedjeljka, 20. veljače u 21:15 na RTL-u!