Ostalo

U kovača najgora sjekira, u Dalmatinca najgora riba

Iako se činilo da će ljudima s mora biti mačji kašalj pripremiti brancin, priča je otišla u potpuno drugom smjeru.

Press
03.02.2016 09:00

U kovača najgora sjekira. U Dalmatinaca najgora riba. To bi mogao biti dodatak na tu staru izreku, a potvrdili su ga sinoć kandidati Bijelog tima. Naime, žiri im je dao zadatak da od brancina naprave jelo koje će dati dašak bakine kuhinje, ali se to pokazalo i više nego zahtjevno.

Nije čak kandidatima problem bio ribu pripremiti koliko je problem bio očistiti, a Ivan Pažanin, zagriženi ljubitelj mediteranske kuhinje, a uz to i majstor u svom poslu, jedva se suzdržavao da ne viče na kandidate. Istini na volju, već pred kraj emisije je poludio" pa je tako Ljubici i Branki rekao kako svi rade filete, a nitko ribu ne zna filetirati.

tri dva jedan kuhaj recept

Nisu veliko poznavanje ribe pokazali ni ostali kandidati, a većinom su igrali na kartu potkupljivanja pa su tako brancin pripremali sa špekom, pršutom i kobasicama ne bi li zadobili simpatije kontinentalaca Željke Klemenčić i Tomislava Špičeka.

A kombinacije, barem u njihovoj izvedbi, nisu se pokazale kao najbolje rješenje pa su pobjedu u drugoj emisiji, ziheraškom kombinacijom, osvojili Ivan i Anka.

Ne propustite novu emisiju Tri, dva, jedan – kuhaj!" već danas u 20 sati.