Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'Tri, dva, jedan – kuhaj!'

U poznatu kuhinju RTL-ovog gastro showa stiže deset novih parova

Za titulu najboljeg para kuhara amatera bori se šaroliko društvo.

Image
Foto: RTL
Press/ 16.8.2017. u 17:52
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sve je spremno za početak snimanja nove sezone showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'. Poznati trg na setu showa je ulickan do zadnjeg detalja, a čast da prvi provjere je li sve na mjestu imali su voditeljica Doris Pinčić Rogoznica i jedini „stari“ član žirija, Tomislav Špiček. Oboje su, kao pravi domaćini, proveli kroz set i nove članove žirija, chefa Matu Jankovića i gastro novinarku Mateju Domitrović Sabo, koji se vesele početku snimanja i upoznavanju novih kandidata.

Kao i dosad, deset radnih jedinica očekuje deset novih vrlo zanimljivih parova natjecatelja. Među stotinama prijavljenih, na malim ekranima gledat ćete prijatelje, očeve i sinove, braće i sestre, bake i unuke, te supružnike koji dolaze iz različitih krajeva Hrvatske. Osim Zagrepčana, ove jeseni vidjet ćemo kako kuhaju BrođaniŽupanjciSiščaniDaruvarčaniRiječaniZadrani...

Bez obzira na godine, zanimanja i mjesto od kuda nam dolaze, kandidati dijele istu strast za kuhanjem. Tko će svojim kulinarskim (ne)sposobnostima iznenaditi žiri, doznat ćemo već ove jeseni u novoj, petoj sezoni popularnog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

Press/ 16.8.2017. u 17:52
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba