Kako Vam je bilo u showu?
Nikad ne bih došao na audiciju da nije bilo mog prijatelja Akija. Isprva sam bio sam skeptičan, na sada, nakon svega, ne žalim ni sekundu.
Osim što smo bili iznenađeni s cijelom produkcijom i žirijem, od kojih smo mnogo toga naučili, upoznali smo i nove prijatelje.
Što ste sve naučili?
Puno sam jela naučio raditi i to tek sada shvaćam, jer sam prije znao peći samo gradele, peku i neka jednostavna rižota. U showu sam naučio raditi tjesteninu, elegantne umake čija imena ne znam izgovoriti, a šlag na torti je da nakon showa znam ispeći i tortu.
Što vam je bilo najzahtjevnije?
Najteže mi je bilo napraviti paštetu po Špičekovom receptu, što se i vidjelo s malih ekrana, jer sam za to jelo dobio najlošiju ocjenu u cijelom showu. S druge strane, sada kad se sjetim, guštao sam pripremati po prvi put ribu u soli, hlapu, biftek Wellington...
S kime ste se najviše zbližili?
Najviše sam se zbližio s našim dragim Varaždincima, dragom Moirom i Zdravkom i Pazinjanima, Kristijanom i Martinom. S njima smo stalno u kontaktu, a i dolaze nam u posjetu.
Po čemu ćete najviše pamtiti show?
Show ću najviše pamtit po jednoj veseloj i opuštenoj atmosferi u kojoj su svi bili "razigrani", od natjecatelja do produkcije tako da sam sve nedoumice s lakoćom rješavao. S druge strane, show bi trebao zapamtit i nas, jer smo Arsen i ja bili odličan primjer što se sve može dogoditi. Dakle, dobili smo najnižu ocjenu trojku, dvije desetke za polpete od srdela, bili smo diskvalificirani i na kraju nismo poslužili jelo u zadanom roku.
Moram napomenuti da smo s žirijem bili izuzetno zadovoljni. Željka i Žaklin bile su odlične, Ivan također mladi dalmatinski lav, a Tomek super zabavan. Tko god još nije, a ima veliku želju naučiti pripremati nova jela ili samo usavršiti svoja znanja, onda je ovaj show pravo mjesto za vas.