Ostalo

Učitelj Pažanin primio se kuhače!

Bijeli tim vraća se na set gastro showa Tri, dva, jedan – kuhaj!" uz novu temu tjedna: kuhinje novog svijeta. Da se natjecatelji ne bi ulijenili, pobrinut će se Ivan Pažanin, koji će kandidatima s priobalja pokazati kako se priprema tradicionalno brazilsko jelo Bobó de camaro. Tko će se spotaknuti na ovom jelu teškog izgovora, doznat ćemo večeras u 20:50 sati na RTL-u!

Press
15.02.2016 13:33

Imali su tjedan dana za odmor, ali i za učenje jer su ih kontinentalci pretekli za 14 bodova. U nove kuharske pobjede Bijeli tim ide s novom temom tjedna – kuhinje novog svijeta! Tako će večeras započeti s brazilskom kuhinjom, točnije s jelom zanimljivog naziva Bobó de Camaro .

tri dva jedan kuhaj

Naime, natjecatelji će morati pripremiti egzotično jelo s tradicionalnim brazilskim namirnicama: svježim račićima, tapiokom, kokosovim mlijekom, orasima i palminim uljem. Dakako, natjecatelji ovo jelo nikada nisu prije vidjeli, a kamoli pripremali, pa će im chef i član žirija Ivan Pažanin održati malu školicu pripreme jela koje je teško izgovoriti.

tri dva jedan kuhaj

Međutim, samo jedan član parova Bijelog tima imat će priliku gledati kako se priprema Bobo, i to po fazama. Trebat će zapamtiti svaki korak, a potom zajedno u paru i pripremiti jelo. Naravno, bit će tu problema s čišćenjem kozica i čuvanjem škroba u riži, koji je potreban za stvaranje okruglica.

tri dva jedan kuhaj

Tko će osvojiti nepce žirija doznat ćemo već večeras u novoj epizodi Tri, dva, jedan – kuhaj!" u 20:45 na RTL-u !

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.