Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TKO BI IM ODOLIO?

Upoznajte baku i unuku koje će osvojiti vaša srca!

One su vesele, vedre, komunikativne i otkačene, a prijavile su se u show kako bi naučile ponešto novog od iskusnih članova žirija.

Image
Press/ 26.8.2017. u 10:02
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Baka Đurđica Hlupić (63) i njezina unuka Matea Golik (21) prate show od samog početka i oduvijek su se htjele prijaviti kako bi od profesionalaca saznale njihove kreativne recepte, dobro se zabaviti s protukandidatima, ali i pritom naučiti nešto novo. Obje su vrlo komunikativne, ne ustručavaju se reći ono što im je na pameti i odlično se nadopunjavaju. Za njih je kuhanje poput umjetnosti, te u svaki recept daju i emocije.

Iako Đurđica ima više iskustva u kuhanju, Matea je vrlo kreativna i ambiciozna. Priznaju kako su obje strastvene obožavateljice kulinarskih emisija, a najviše vole kada zajedno provode vrijeme isprobavajući nove recepte.

„Obje smo tvrdoglave na svoj način tako da uvijek ispada da je ona druga bila u pravu kada kuhamo!“, kazala je Matea, koja za sebe smatra da je impulzivna i često želi što brže skuhati ručak, za razliku od svoje bake.

Dok Đurđica najviše vole pripremati mesna jela i to na sve moguće načine, Matea pak najviše voli pripremati filanu papriku i piletinu na sve načine, a zajedničko im je što obje obožavaju pripremati pohana jela. Đurđica i Matea su prve baka i unuka u showu „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, koje krasi snalažljivost, želja za eksperimentiranjem i zabava u kuhinji, a to je baš ono što svakom showu treba!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kako će baka i unuka kuhati na RTL-ovom poznatom kulinarskom trgu te koja će preuzeti inicijativu, kada je u pitanju zabava, saznat ćemo već 4. rujna, na RTL-u! 

Press/ 26.8.2017. u 10:02
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba