Ostalo

VIDEO: Vesele bakice postale senzacija

Iako su ispale iz showa, cure 'z Zeline kući odlaze sa smiješkom na licu, potpuno neopterećene rezultatom jer su ostvarile svoju želju: zabavile su se i upoznale Špičeka.

Press
02.02.2018 14:00

Natjecateljice Ružica Šoštar i Barica Bistrički u četvrtak navečer napustile su show Tri, dva, jedan – kuhaj!" jer nisu uspjele prikupiti dovoljan broj bodova za prolaz među 10 najboljih kandidata. Ove vrlo simpatične umirovljenice iz Sv. Ivan Zeline ostale su vjerne tradicionalnoj kuhinji pa su na 321-trgu već u startu osvojile žiri, posebice najpoznatijeg ljubitelja tradicionalne kontinentalne kuhinje, chefa Tomislava Špičeka .

I dok se većina natjecatelja prijavila u show zbog nagrade i stjecanja novog kulinarskog znanja, Ružica i Barica su se jednostavno zaželjele dobre zabave i smijeha. Kod slanja prijave nisu ni slutile da će upravo one biti te koje će dizati atmosferu na setu i zezati se s članovima žirija. Zbog svoje jednostavnosti, topline i ponekad nerazumljivog dijalekta (kojeg je samo Špiček mogao razumjeti) ove su "bakice" osvojile i gledatelje.

321kuhaj sezona 6

Žao mi je babica" , Babice su prejake bile, smiješne, opuštene..." , Bakice pak suprotnost ostalima, imaju iskustvo, vole tradiciju i domaća "zaboravljena" jela, spremana baš ono domaće... spoj tradicije i novog vremena. Šteta, baš šteta što se to nije prepoznalo... da nisu bakice otišle dalje..." , samo su neki od komentara na službenoj Facebook stranici showa Tri, dva, jedan – kuhaj!" koji dokazuje koliko su Ružica i Barica popularne među gledateljima showa.

U ovih par video isječka izdvojili smo neke od najzabavnijih trenutaka ovih simpatičnih gospođa: