Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Loš start

Vjekin tim ostao bez bodova!

Nije dobro počelo za Vjeku kao šefa tima „Peškafond“ - svi parovi iz tima „Ribice“ uzeli bodove!

Press/ 30.4.2018. u 22:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

„Ha, izgubili smo za bod… Pa što sad? Uvijek govorim da su oni to tako ocijenili kako su ocijenili. Mogu ja sad tu kukat' ili plakat' ili navijat'… Sutra je novi dan i kuhamo ponovno“, izjavio je Vjeko nakon što je zajedno s majkom Davorkom, za samo jedan bod, izgubio od šefica suparničkog tima „Ribice“. Ni članovi žirija nisu se mogli usuglasiti čiji su punjeni batak i zabatak te soufle bolji, a to najbolje pokazuju ocjene Ivana Pažanina: Andreji i Barbari dodijelio je 9, a Davorki i Vjeki samo 6.

Slično se dogodilo i kod ocjenjivanja Loretinog i Ivaninog te Robijevog i Ivanovog jela. Oba su para pripremala vratinu u pivskom tijestu, pire sa špekom i porilukom uz dip od ricotte i vlasca. Međutim, Tomislavu Špičeku se više svidjela zadarska verzija njegovog jela (ocjena 8), a Ivanu Pažaninu istarska (ocjena 9).

Image
Foto:
Image

Najlošiji par prvog mentorskog dana bili su Nikolina i Otto. Njihovi popečci od heljde su se mrvili, bili su bezukusni i suhi, a meso prepečeno, dok su Josip i Miroslav imali puno ukusniji tanjur. Nikolina nije bila sretna s ukupno 16 bodova (Josip i Miroslav dobili su 24), a svoje nezadovoljstvo nije krila ni u sobi za izjave.

„Kad sam vidjela te ocjene, htjela sam povratiti. Idući put tako loše tanjure ne želim davati žiriju. Radije da ne dobiju ništa, nego da skuham nešto i time sama sebe sramotim“, kazala je Nikolina nakon što je od Špičeka i Mateje Domitrović Sabo dobila šestice, a od Pažanina četvorku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Hoće li se tim „Peškafond“ trgnuti iz uspavanosti, otkriva nova epizoda kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ – sutra, u utorak, 1. svibnja u 21:15 na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
povrtna rapsodija

Poriluk recepti - saznajte kako pripremiti varivo i rižoto od poriluka

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba