Ostalo

Vjekoslav je imao odličan iz matematike, ali nikako da ga krene kuhanje!

Veseli Dalmatinac ponekad zaboravi da se nalazi u showu, a ne u školi, te da je na 321-trgu najbolja ocjena desetka, a ne petica.

Press
13.04.2018 17:00

Mali kemičar, kako je sam sebe prozvao zbog učestalog 'kemijanja' s jelima, pokazao je zavidno znanje iz matematike.

U četvrtak navečer, voditeljica Doris Pinčić Rogoznica obavijestila je natjecatelje da imaju još deset minuta za pripremu jela, a simpatični Vjeko odmah je bacio računicu.

Imamo još deset minuta, to jest, hoćeš reći još šest tisuća sekundi jel tako? Ma ne, još zapravo imamo 6 stotina sekundi. Deset puta šest je šesto", komentirao je Vjekoslav dok mu je njegova majka poručila neka samo računa i otkrila da je imao peticu iz matematike.

Nažalost, Vjekoslav kod žirija nije baš briljirao. I ovog puta najveći problem bile su nepoznate namirnice, ali Tomislav Špiček uspio je doskočiti i ovom problemu.

Molim te za sutra pripremi popis namirnica koje bi želio kuhati. Želim vidjeti što možeš skuhati od namirnica koje si ti izabrao i koje odlično poznaješ. Neka to bude najjednostavnije jelo, ali samo ga napravi onako kako Bog zapovijeda", rekao je Špiček i obećao da će pokušati nabaviti mu željene namirnice.

Ima li Vjekoslav dugačak popis namirnica koje želi koristiti i hoće li konačno, osim siromašnih petica, dobiti i desetku u showu, saznajte u novoj epizodi Tri, dva, jedan – kuhaj! ovaj ponedjeljak, 16. travnja na RTL-u s početkom u 21:05!