Ostalo

Vrlo složeni recepti žirija za početak novog tjedna!

Na početku novog tjedna kuhanja natjecatelji biraju recepte koje su osmislili članovi žirija. S obzirom da su se tek priključile showu, Sanja i Morena dobile su recept koji niti jedan par nije htio.

Press
26.03.2017 14:15

Na sveopće iznenađenje, Varaždinci su odabrali morski recept chefa Ivana Pažanina, dok su Ana i Zlatko dobili zagorsku krumpir-juhu u kruhu. Taj je recept bio pretposljednji na listi ponuđenih pa su otac i kći birali između juhe i pečenog šarana u kiselom vrhnju uz bombone od ječma pohane u suncokretu. Ovu zanimljivu kombinaciju riječne ribe i bombona nije htio niti jedan par pa je isti automatski pripao povratnicama, Sanji i Moreni.

Natali i Hrvoje bili su najbolji prošli tjedan pa su dobili pravo prvog odabira, odnosno izabrali su punjeni teleći kotlet s pestom od maslina i ricotte uz restani krumpir pire, confit od rajčice i teleći juice. Moira i Zdravko izabrali su hvarsku gregadu i carpaccio od mariniranog lubina, a Kristijan i Martin lungića punjenog pistacijom te tagliatele od špinata uz štrukle u kremi.

Katarina i Ozana pripremat će punjeni janjeći kare uz pire od mrkve i đumbira, Arsen i Željan kuhat će ribu u soli i tacani špinat, dok će Sara i Anna na kušanje donijeti burger od carskog mesa uz umak od kima i dimljene paprike te krumpir.

Tko će od ovih osam parova napraviti jelo za prste polizati? I koje će ocjene dobiti Sanja i Morena za svoj prvi, povratnički tanjur? Ne propustite pogledati novu epizodu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u ponedjeljak, 27. ožujka u 21:10 na RTL-u !