Ostalo

Žiri je bio dobre volje: Nagradili trud visokim ocjenama!

U utorak navečer žiri showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' bio je iznimno darežljiv, ali samo prema onima koji su pokazali želju za učenjem. Tomislav Špiček je u 'zbrčkanom' jelu Ane i Tina vidio napredak u samoj pripremi i prezentaciji jela, pa im je 'poklonio' osmicu, a istu je motivirajuću ocjenu Moreni i Nini darovao Ivan Pažanin!

Press
28.02.2017 23:25

Dobile ste odličan komad ribe kojeg ste lipo na pari napravile. Ali dajte nam tu završnicu u jelu. To je taj začin, sol, papar, ta masnoća, maslinovo ulje koju tražimo. Vi to jelo morate podignit na viši nivo. Imale ste dobru kombinaciju sa strane s tom narančom. Još da ste napravile pesto od te kiselkaste kombinacije, da ste ga prolile po ribi, drugačija bi to bila dimenzija jela... Nemojte se bojati! Vi ste mlade cure i imate to u sebi! Volite kuhati! Idemo, podignite to na višu razinu!", komentirao je Pažanin Morenin i Ninin bakalar kojeg su ostali članovi žirija deklarirali kao bolesnički".

Osim dlake, Špičekove oči primijetile su i Tinov i Anin trud i zalaganje. I on je u njihovom pilovu s mesom i čipsom od tikvica vidio svojevrsni skok u razvoju njihove kulinarske vještine, pa ih je također motivirao višom ocjenom, točnije osmicom.

321 kuhaj

Naravno, Špiček se pobrinuo da na setu bude zabavno - dobrovoljno je otišao sa trga kako bi Pažanin 'u miru' mogao prokomentirati jelo Aleksandre i Kristijana. Napustio je svoje sudačko mjesto uz komentar kako njegovo prisustvo "smeta nekim kolegama jer ne mogu davati komentare" i da će se vratiti kada sve završi". Pažanin je uz blagi smiješak i uzdisaj molio Špičeka da to ne čini.

Molim te, vrati se da završimo ovo više!", kazao je Pažanin te dodao kako bi Špiček lako mogao preuzeti voditeljsku palicu showa – Slobodno stani na sred seta i imaj svoj show! Ako treba, ja ću se povući!", nasmijao je Ivan cijeli studio te time potaknuo Špičeka da prizna kako nekad s namjerom Ivanu uleti u riječ kako bi ga zbunio.

Kristijan i Martin nisu trebali dodatnu motivaciju bodovima. Špičeka su oduševili svojim prženim somom pripremljenim prema receptu Kristijanove majke, dok se Ozana baš i nije proslavila svekrvinim receptom za Samoborski kotlet.

Djevojke već sutra imaju priliku za popravak – u novoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj' u 21:10 sati na RTL-u!