Ostalo

Žuti i Čale: 'Svi ste pozvani kod nas doma na grah!'

Jučerašnji kuhoboj bio je i više nego šokantan. Vođe timova odlučili su da u borbu za daljnji krug natjecanja idu natjecatelji koji su osvojili najmanje bodova, a to su Andrea i Barbara te Vjekoslav i Davorka.

Press
06.04.2018 11:00

Žuti i Čale odlučili su se zauzeti za svoj tim i spasiti Davorku i Vjekoslava.

Samouvjereni Savski lađari mislili su da će uspjeti pobijediti mlade arhitektice, ali kolo sreće naglo se okrenulo te su Žuti i Čale napustili show.

321kuhaj sezona 6

Barbara i Andrea napravile su odličan desert, stvarno je bio jako ukusan. Mi smo podmetnuli leđa, znali smo što se može dogoditi i nije nam nimalo žao što smo ispali. Bilo nam je stvarno lijepo u showu", izjavili su Žuti i Čale. Svoj boravak na Tri, dva, jedan-trgu pamtit će po lijepim stvarima, a najviše će im u sjećanju ostati činjenica kako su baš oni bili prvi koji su u ovoj sezoni osvojili tri desetke.

321kuhaj sezona 6

Vraćamo se svome stilu kuhanja, svojim receptima koje kuhamo već godinama, a to su fiš, čobanac, gulaš , grah. Jedan dan planiramo cijelu produkciju počastiti grahom", komentirao je Žuti i dodao: Najgori trenutak bio nam je kad je Špiček dao dvojku za janjetinu, ali zato pamtimo puno više lijepih trenutaka." Strastveni ribolovci svima će ostati u lijepom sjećanju. Baš nam je jako drago što smo ih upoznale i nadamo se da ćemo ostati u kontaktu", izjavile su Loreta i Ivana.

Novu epizodu popularnog kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj!" gledajte u ponedjeljak, 9. travnja na RTL-u s početkom u 21:05!