Ostalo

Aleksandra i Kristijan: Internacionalni Kalinovac i Tuškani

Press
2017-02-27 23:00

Sastojci:

1 kg pilećih bataka i zabataka

0,001 ribljeg sosa

0,010 curry paste

0,001 algi

0,500 kokosovog mlijeka

0,400 kineskog kupusa

0,100 ananasa

0,100 mrkve

0,100 bambusa

0,010 mladog luka

Priprema:

Pileći batak i zabatak narezati na trakice, pirjati mladi luk i mrkvu narezanu na trakice, dodati bambus i ananas te zaliti kokosovim mlijekom i dodati curry pastu. Alge staviti u vodu da se opuste (30 min) zatim prepržiti alge i kupus na suhoj tavi i poslužiti.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.