Ostalo

Aleksandra i Kristijan: Šaran Gastarbajter

Press
01.02.2017 23:00

Sastojci:

Priprema:

Šarana narežite na potkovice i posolite.

Odreske uvaljajte u brašno, zatim razmućena jaja te polovicu šarana (dvije potkove) u kukuruznu krupicu, a dio (dvije potkove) u cornflakes.

Pripremljene odreske šarana pržite u zagrijanom ulju oko 5 minuta, dok ne dobiju zlatno žutu boju.

Na tavici prepržite lagano sviježi vlasac koji pomiješate s vrhnjem za kuhanje i servirate uz pohanog šarana.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.