Sastojci:
svinjska rebra u komadu
kupus
radić
salatni krastavac
rajčica
salsa umak
mascaprone
kečap
smeđi šećer
ananas
dimljena paprika
koncentrat rajčice
češnjak
kakao
jaja
kesteni
sladilo
sojino mlijeko
leća
brašno
kozice
kokosovo mlijeko
krumpir
maslac
curry u prahu
curry pasta
grožđice
jasmin riža
Priprema:
Predjelo - kozice
Sok od ananasa i ananas reducirati pa dodati sojino i kokosovo mlijeko, curry pastu i prah te na kraju grožđice. Kozice posoliti i prepržiti na maslinovom ulju. Skuhati jasmin ružu i poslužiti sve zajedno.

Glavno jelo - rebarca
Rebarca posoliti i peći 40-ak minuta na 210 stupnjeva. Oguliti krumpir, marinirati i ispeći s rebrima. Napraviti BBQ umak od salsa umaka, kečapa, koncentrata rajčice, češnjaka i smeđeg šećera. Od kestena, leće i maslaca napraviti pire. Radić, kupus, krastavac i rajčicu narezati i napraviti slatku majonezu od jaja, ulja, limuna i sladila pa sve zajedno umiješati. Poslužiti sve komponente zajedno na tanjuru.

Desert - cheesecake
Mascarpone, šećer, brašno, dva žutanjka i kakao pomiješati i izmiksati. Bjelanjke izraditi u snijeg pa umiješati sve zajedno. Staviti u male posudice ili kalup i peći 20 minuta na 200 stupnjeva.
