Ostalo

Alen i Dino - kozice, rebarca i cheesecake

RTL TV
29.11.2019 10:44

Sastojci:

svinjska rebra u komadu

kupus

radić

salatni krastavac

rajčica

salsa umak

mascaprone

kečap

smeđi šećer

ananas

dimljena paprika

koncentrat rajčice

češnjak

kakao

jaja

kesteni

sladilo

sojino mlijeko

leća

brašno

kozice

kokosovo mlijeko

krumpir

maslac

curry u prahu

curry pasta

grožđice

jasmin riža


Priprema:

Predjelo - kozice

Sok od ananasa i ananas reducirati pa dodati sojino i kokosovo mlijeko, curry pastu i prah te na kraju grožđice. Kozice posoliti i prepržiti na maslinovom ulju. Skuhati jasmin ružu i poslužiti sve zajedno.

Tri, dva, jedan - kuhaj!

Glavno jelo - rebarca

Rebarca posoliti i peći 40-ak minuta na 210 stupnjeva. Oguliti krumpir, marinirati i ispeći s rebrima. Napraviti BBQ umak od salsa umaka, kečapa, koncentrata rajčice, češnjaka i smeđeg šećera. Od kestena, leće i maslaca napraviti pire. Radić, kupus, krastavac i rajčicu narezati i napraviti slatku majonezu od jaja, ulja, limuna i sladila pa sve zajedno umiješati. Poslužiti sve komponente zajedno na tanjuru.

Tri, dva, jedan - kuhaj!

Desert - cheesecake

Mascarpone, šećer, brašno, dva žutanjka i kakao pomiješati i izmiksati. Bjelanjke izraditi u snijeg pa umiješati sve zajedno. Staviti u male posudice ili kalup i peći 20 minuta na 200 stupnjeva.

Tri, dva, jedan - kuhaj!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.