Sastojci:
svinjska rebra u komadu
kupus
radić
salatni krastavac
rajčica
salsa umak
mascaprone
kečap
smeđi šećer
ananas
dimljena paprika
koncentrat rajčice
češnjak
kakao
jaja
kesteni
sladilo
sojino mlijeko
leća
brašno
kozice
kokosovo mlijeko
krumpir
maslac
curry u prahu
curry pasta
grožđice
jasmin riža
Priprema:
Predjelo - kozice u curryju
Kozice dobro ocijedite i prepržite na maslacu pa posolite. Od kokosovog mlijeka, soka od ananasa, curry paste i praha napravite umak za kozice. U umak dodajte maslac, zatim kozice i sjeckani ananas. Začinite po želji. Na maslacu prepržite leću i poslužite je uz skuhanu jasmin rižu. Listove radića prepržiti pa sve zajedno servirati.
Glavno jelo - gica i krumpir
Posoliti svinjska rebra i staviti ih peći u pećnicu. Krumpir narezati, malo skuhati i začiniti paprikom, paprom i češnjakom pa završiti u pećnici. Od smeđeg šećera, kečapa, salse, koncentrata od rajčice i dimljene paprike napraviti BBQ umak. Od kupusa, krastavca, češnjaka i rajčice napraviti salatu. Poslužiti sve zajedno.
Desert - smeđe palačinke sa sladoledom
Od avokada, banane, kestena, kokosovai sojina mlijeka te sladila napraviti sladoled pomoću štapnog miksera. Dodati limunovasoka. Od kokosova i sojina mlijeka, jaja, soli, šećera, kakaa i mascarponea zamutiti smjesu za palačinke. Peći ih na maslacu. Od manga, grožđica, smeđeg šećera i soka od ananasa napraviti topli preljev.