Sastojci:
Korabice očistiti, oguliti i izdubiti. Skuhati u slanoj vodi zajedno s izdubljenim mesom. Kuhane pustiti u cjedilu, na 2 ž maslaca prepržiti sjeckani luk i meso korabica. Posoliti kad je gotovo i dodati peršin. Puniti korabice, složiti u namašćenu tepsiju, posipati mrvicama i parmezanom, politi vrhnjem, zapeći.
Jetrica očistiti od žilica, narezati na ploške od 7mm. Zagrijati tavu, dodati ulje, prepeći jetrica sa svake strane. Posoliti i popapriti. Smanjiti vatru, dodati 40 g maslaca, kuhati minutu. Izvaditi jetrica na toplo. Ocijediti maslac, dodati aceto, pustiti da ispari napola dok nije sirupast. Dodati ostatak maslaca, pinjole, grožđice, smanjiti i vratiti jetrica. Pahuljice namočiti u toploj vodi. Usitniti luk, češnjak, celer i peršin, sir naribati. Sjediniti smjesu, uvaljati u mrvice, pržiti na tavi.
Mljevene kekse, omekšali maslac i mlijeko povezati u masu i utisnuti u kalup za tortu. Svježi krem-sir, šećer i vanilin-šećer izraditi mikserom, dodati koricu pola limuna. Slatko vrhnje izraditi i umiješati u sir. Želatinu otopiti u deset žlica vode, pustiti da nabubri, lagano zagrijati i dodati u kremu od sira, pomiješati i izliti u kalup.