Ostalo

Ana i Tin: Punjeni lungić sa špinatom i mozzarelom

Press
14.02.2017 23:00

Sastojci:

Po sredini lungića napravimo rupu koju napunimo blanširanim špinatom i mozzarelom. Pečem na tavi i prije kraja dodamo sitno rezane šampinjone i vrhnje da napravimo umak. Lungića prije serviranja filetiramo. U pire z vrijeme miksanja naribamo malo muškatnog oraščića.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.