Ostalo

Arsen i Željan: Heljdini popečci i lazanje vegetariane

Press
15.02.2017 23:00

Sastojci:

0,200 g heljde

0,100 g sira gauda

0,100 g badema

1 jaje

0,150 g patlidžana

0,150 g tikvica

0,150 g šampinjona

0,005 g češnjaka

0,100 ml maslinovog ulja

0,100 g brašna

Prstohvat soli i papra

Priprema:

Skuhanu heljdu pomiješati sa sirom, jajetom i mljevenim bademima te umijesiti popečke koje smo popržili na laganoj vatri. Servirati ih s filetiranom narančom.

Pirjati tikvicu, patlidžan, šampinjone narezane na komadiće. Izvaljati tijesto za lazanje i poredati u vatrostalnu posudu. Tijesto i nadjev staviti u dva slijeda. Peći u pećnici na 30 minuta, servirati u posudu za pečenje.