Sastojci:
KOZICE S KOKOSOVIM MLIJEKOM
U zdjelu umiješati chilli u prahu, papriku, kurkumu, češnjak i đumbir. Korijander i palmin šećer dodajte naknadno da se smjesa sjedini. Staviti na tavu da smjesa uzavre 10-ak minuta. Dodajte u tavu mango, kokosovo mlijeko, sol i tamarin pastu. Dobro promiješati. Kad uzavre dodati kozice.
MORSKI PAS
3 dl mlijeka, 3 žlice brašna, češanj češnjaka, dl bijelog vina, 10 kapara, 10 mini rajčica, grančica bosiljka, 5 crnih maslina, sol, papar, palenta Priprema: Morskog psa očistite i narežite na odreske centimetar debljine. Marinirajte ga u mlijeku. Osušite ga, posolite i popaprite. Uvaljajte u brašno i popržite na maslinovu ulju dvije minute sa svake strane. Izvadite ribu, a u ulje dodajte češnjak, vino, prepolovljene rajčice, masline i bosiljak. Nakon 10-ak minuta, kad se umak reducira, dodajte ribu i kuhajte pet min.