Ostalo

Arsen i Željan: Svinjski odresci s povrćem

Press
2017-03-06 23:00

Sastojci:

Priprema:

Fino nasjeckani bijeli dio poriluka, češnjak, ljutiku i luk prepržimo na blagoj vatri u posudi s maslacem i dvije žlice ulja. Batom natucite odreske, pobrašnite, stavite u posudu i prepržite sa svake strane. Posolite i zapaprite, zalijte vinom i pirjajte dok tekućina ne ishlapi, dodajte zatim pire od rajčica umućen u toploj juhi. Promiješajte i dodajte sve začinsko bilje fino nasjeckano, dodajte malo vrhnja i nastavite kuhati na laganoj vatri u pokrivenoj posudi.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.