Ostalo

Arsen i Željan: Vepar na dalmatinski

Press
03.05.2017 22:00

Sastojci:

but divlje svinje

breskva

integralna riža

mileram

kesteni

butternut tikva

pršut

jaja

peršin

maslac

Arsen i Željan, 321 kuhaj

Priprema:

Od buta narezati šnicle, istući ih, te napuniti pršutom i tvrdim jajima. Prvo ih ispeći na tavi, potom u pećnici.

Kestene i breskve popržiti na maslacu uz vino, sol, papar i malo šećera.

Rižu skuhati te miješati s tikvicama te servirati.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.