Sastojci:
Biftek
Krumpir
Jaja
Sir
Muškatni oraščić
Sol
Papar
Maslac
Brašno
Grisini
Ružmarin
Češnjak
Priprema:
Puflice od krumpira
Krumpir skuhati te ga procijediti iizgnječiti. Dodati mu dva žumanjka, naribani sir, dodati maslac, sol i muškatni oraščić. Sve dobro izmiješati te stavljati u vrećicu za oblikovanje u puflice. Istisnuti na papir za pečenje i peći 15-20 minuta.
Biftek na torinski
Biftek uvaljati u brašno, jaje i tučene grisine, zaim u jaje i opet u krušne mrvice. Peći ga na maslacu uz dodatak ružmarina i češnjaka 10 minuta. Biftek je tijekom pečenja potrebno poljevati masnoćom sa svih strana.
Nakon 10 minuta biftek izvaditi iz tave te dovršiti u pećnici još 10-ak minuta na 165 stupnjeva.
Izvaditi ga iz pećnice te pustiti da malo odleži pa ga servirati na tanjur uz flambiranje začinjskog bilja ispod njega.
Dobar tek!