Ostalo

Burek s mesom

RTL TV
29.11.2019 09:07

Sastojci:

goveđa kocka za juhu 1 kom

brašno 2 kg

ulje 1 l

ocat 1 dl

jogurt masni 1 l

sol

mljeveno juneće meso 1 kg

luk 2 kom

papar

voda

tekući jogurt 200 g


Priprema:

Zamiješati tijesto. Podijeliti ga u četiri male bule. Nauljiti i pustiti da odstoji zamotano. Stolnjak ili plahtu pobrašniti i razvući vrlo tanko tijesto. Začiniti sirovo meso solju, paprom i malo ulja. Staviti na tijesto i stolnjakom smotati. Staviti u pećnicu na 180 stupnjeva na 30 minuta. Kada izvadimo, prekriti krpom na 10 minuta. Izrezati na komade duljine 10 do 15 cm.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.