Ostalo

Camembert s umakom od borovnica

Press
2018-03-16 09:30

Sastojci:

0,010 kg borovnica

Camembert sir

Bućino ulje

Šećer

Papar

0,1 l crnog vina

Priprema:

Borovnice, šećer, papar i crno vino pomiješajte i termički obradite. Camembert sir izdubite te napunite umakom. Sir stavite u pećnicu i pecite oko 10 minuta na 200 stupnjeva.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.