Ostalo

Caneloni od tikvice sa skutom i kozicama, krema od kruške, meda i oraščića

Press
04.12.2017 23:00

Sastojci:

Tikvice

Skuta

Kozice

Kruške

Med

Indijski oraščići

Sol

Papar

Limun

Instant-želatina

Priprema:

Tikvice skuhamo u komadu, ohladimo u vodi, narežemo uzduž na tanke listove, osušimo ubrusom. Kozice očistimo, narežemo na male komadiće te kratko popržimo na vrućoj tavi, začinimo iocijedimo. Pomiješamo ih sa skutom koju smo začinili solju, paprom i koricom limuna. Mikserom u tu smijesu umiješamo instant-želatinu. Punimo listove tikvica tako da ih narolamo u male cannellone. Od kruške i meda te soli izradimo štapnim mikserom kremu. Ohlađene cannellone serviramo skremom i pospemo usitnjenim tostiranim indijskim oraščićima.