Sastojci:
beefsteak (srednji dio) 600 g
maslac 500 g
mješavina gljiva 250 g
kremasti svježi sir 100 g
mrkva 100 g
tikvica 100 g
patlidžan 100 g
mladi špinat 500 g
cherry rajčica 200 g
dunja 100 g
proso 100 g
ječam 100 g
matovilac 100 g
salata kristal 100 g
rikula 100 g
luk 50 g
češnjak 10 g
viski 0,1 dl
mlijeko 0,2 dl
Priprema:
Beefsteak posolite i popaprite svježim paprom te pecite na vrućoj tavi sa svih strana dok ne poprimi tamno smeđu boju i hrskavu koru. Kada je beefsteak gotov odložitega da se odmori, zatim ga izrežitena komade veličine 200 - 250 g te ponovo zapecitena istoj tavi sa svake strane 1 minutu, zatim dodajte viski i flambirajteodreske. Nakon što steflambirali odreske na istoj masnoći i viskiju popržite sitno rezani češnjak i gljive, umiješajte kremasti sir, dodajte malo mlijeka te kuhajte do željene gustoće. Za prilog pripremite kuhani proso i ječam, koji ste začinili po želji te prokuhano povrće u slanoj vodi i kratko poprženo na maslacu.