Ostalo

Čudesna šumica Ivane Banfić

I Bee i Velimir

RTL
2021-03-17 10:12

Sastojci:

Bijeli grah

Kruška

Aceto balsamico

Celer stabljika

4 prepelice

Češnjak

Luk

Gljive

Šećer

Sol

Papar

Maslac

Med

Senf

Limun


Priprema:

Oprati i očistiti prepelice, osušiti i posoliti. U marinadu staviti žlicu senfa, žlicu meda, sitno nasjeckani češnjak, limunov sok, maslinovo ulje, sol, papar. Izmiješati marinadu i namočiti prepelice u nju. Posložiti prepelice napunjene s popirjanim lukom, češnjakom, celerom i gljivama na tepsiju te peći na 180 stupnjeva 15 minuta u pećnici pod folijom. Nakon 15 min izvaditi iz pećnice, skinuti foliju i zapeći sljedećih 10 minuta, po potrebi i duže dok ne porumene.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.