Sastojci:
svinjska rebra u komadu
kupus
radić
salatni krastavac
rajčica
salsa umak
mascaprone
kečap
smeđi šećer
ananas
dimljena paprika
koncentrat rajčice
češnjak
kakao
jaja
kesteni
sladilo
sojino mlijeko
leća
brašno
kozice
kokosovo mlijeko
krumpir
maslac
curry u prahu
curry pasta
grožđice
jasmin riža
Priprema:
Predjelo - curry kozice
Očistite kozice, na tavi zapecite češnjak, curry pastu i prah te podlijte kokosovim mlijekom i sokom od ananasa. Kozice stavite u marinadu od grejpa, ananasa i kajenskog papra i soli. Kozice kratko zapecite, dodajte im umak i pire od ananasa te poslužite uz skuhanu jasmin rižu.
Glavno jelo - BBQ rebarca
Posolite rebarca i stavite u pećnicu na 230 stupnjeva oko 45 minuta. Krumpir narežite na ploške i prepržite u vrućem ulju. Krumpir začinite kajenskim paprom i soli. Napravite BBQ umak od salse, koncentrata, kečapa, smeđeg šećera, soli, papra, vode i crvene paprike te time premažite rebarca. Napravite salatu od radića, kupusa, krastavca, rajčice, leće, jabuke, mascarponea, grožđica i limunova soka.
Desert - kesteni na snijegu
Istucite žutanjke sa šećerom te ih prokuhajte u sojinom mlijeku i ohladite. Mljevene kestene pomiješajte s mascarponeom. Ispecite biskvit od bjelanjaka (beze kora) pa posložite redom - biskvit, krema od kestena, krema od jaja i posipajte sve kakaom.