Ostalo

Goranski nadjev (nadelo)

Okvirni recept

RTL.hr
22.02.2022 16:30

Sastojci:

Suho svinjsko meso
Suha slanina
7 jaja
Suhi kruh
Mladi luk
Sol
Papar
Debela svinjska crijeva


Priprema:

Meso i slaninu prokuhati tenarezati na kockice. Luk i kruh također narezati na kockice. Sve skupa izmiješati, dodati jaja, sol i papar te ponovno dobro izmiješati. Smjesom napuniti široka crijeva, tako da u njima ima dovoljno mjesta za nakuhavanje. Paziti da nema mjehurića zraka. Kuhati 30 minuta. Ohlađeno narezati na ploške. Smjesa se može koristiti i pri punjenju svih vrsta mesa.

Dobar tek!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.