Ostalo

Grah na varivo s buncekom

Press
2018-03-13 09:30

Sastojci:

Grah

Buncek

Špek

Kobasice

Bijeli luk

Crveni luk

Mrkva

Korijen celera

Lovorov list

Pire rajčice

Vino

Sol

Papar

Svježa paprika

Priprema:

Buncek skuhati, a povrće sitno isjeckati i popržiti na tavi. Kad povrće pusti vodu, na njega dodati grah, lovorov list i pire rajčice. Grah je potrebno podlijevati vodom u kojoj se kuhao buncek. Na posebnoj tavi prepržiti špek, koji zatim dodati u grah. Deset minuta pred sam kraj dodati kobasice i malo vina. Začiniti soli i paprom.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.