Jedan od najpoznatijih zagrebačkih profesionalnih kuhara i član žirija omiljenog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', Tomislav Špiček vam otkriva svoju malu tajnu kako napraviti brzo i jednostavno gavune i šalšu!
Za sve one koji ne znaju, gavuni su prepuni bjelančevina i zdravih masnoća koje pogoduju srcu i fosfora koji je ključan za izgradnju kostiju! Potrebni sastojci su tu, a kako brzo napraviti gavunčiće, naučit će vas Špiček!
Potrebni sastojci:
- 500 g gavuna
- Oštro brašno
- Suncokretovo ulje
Šalša:
- 200 g cherry rajčica
- 1 češnjak
- 2 mlada luka
- 2 grančice svježeg bosiljka
- Maslinovo ulje
- Prstohvat soli
- Prstohvat šećera
Omiljeni show 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' počinje 30. siječnja u 21:15 sati, samo na RTL-u!