Sastojci:
Kokosova mast
Kokos brašno
Badem listići
Smeđi šećer
2 jaja
Mascarpone
Mlijeko
2 limuna
150 g bijele palente
Šumsko voće
2 dcl vrhnja
glatko brašno
Prašak za pecivo
Vanilin štapić
Mango
Jabuka
Kruška
Džem od kupina
med
naranča
Priprema:
Skuhati griz u 50 ml mlijeka u koje je stavljen štapić od vanilije. Smiksati dva bjelanjka u čvrsti snijeg, žutanjke sa smeđim šećerom, dodati žlicu kokosova brašna, 1 žlicu glatkog brašna, pola žlice kokosove masti, malo praška za pecivo i malo soli. Smiksati i dodati ohlađeni griz. Sjediniti sa snijegom i staviti u namašćene kalupe. Peći na 180 stupnjeva 30 minuta. Šumsko voće oprati, na maslacu sotirati, dodati žlicu i pol smeđeg šećera, sok od 1 naranče i džema od kupine i staviti na biskvit. Listiće badema tostirati. Mango i krušku sotirati i na maslacu zadnjih 5 minuta prije kraja posuti po nabujku. Kremu od mascarponea napraviti tako da se u sir doda vrhnje, limunov sok, naribanu koricu i med. Smiksati i poslužiti na topli nabujak.