Ostalo

Istarska jota by Bruno i Robert

RTL TV
2019-11-07 09:00

Sastojci:


grah 0.2 kg

kiseli kupus 0.3 kg

luk 1 glavica

suha svinjska rebra 0.3 kg

suha slanina 0.1 kg

krumpir 0.2 kg

češnjak 2 češnja

lovor 1 list

peršin svežanj

mladi luk svežanj

sol

crni papar u zrnu

Priprema:

Isprano suho meso stavite u hladnu vodu i pustite da se kuha.Na malo ulja zapecite sitno sjeckani luk i češnjak pa na to stavite poluisprani kupus. Dodajtelist lovora, malo mljevene paprike i dva zrna papra, podlijte vodom i kuhajte pa dodajtekockice krumpira.

U posebnom loncu kuhajte grah. Zatim ulonac s kupusom dodajte kuhani grah sdijelom vode od kuhanja te ocijeđeno suho meso.Po serviranoj joti možete posuti svježi sjeckani list peršina i malo tanko rezanih kolutića mladog luka.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.