Sastojci:
0,40 kg piškota
0,50 l vrhnja za šlag
0,20 kg šećera u prahu
0,10 kg limuna
0,02 kg vanilin šećera
0,80 l čvrstog jogurta
0,02 kg želatine
0,20 l mlijeka
0,50 kg malina
0,30 l preljeva od šumskog voća
Dodatni pribor:
Kalup za torte promjera 26 cm
Priprema:
Kalup za tortu obložite papirom na pečenje i posložite piškote koje ste prethodno namočili u hladnom mlijeku (samo jednu stranu piškote umočite u mlijeko). U izrađeno vrhnje za šlag dodajte naribanu koricu limuna i vanilin šećer te sve promiješajte mikserom. Postepeno dodavati šećer u prahu i rastopljenu želatinu i miksati dok se svi sastojci ne prožmu. Pola izrađene kreme izlijte u kalup obložen piškotama i rasporedite pola količine malina. Povrh kreme (horizontalno) rasporedite novi sloj piškota umočenih u mlijeko sve dok ne ispunite površinu. Zalijte preostalom kremom i rasporedite ostatak malina. Stavite u hladnjak da se krema stisne.