Ostalo

Karfiol ćufte

Press
2018-02-01 14:46

Sastojci:

0,68 kg BIO rajčice polpa

0,5 kg maslinovog ulja

0,015 kg svježeg bosiljka

0,05 kg zlatnog luka

0,03 kg soli

0,015 kg šećera kristal

0,02 kg češnjaka

0,4 kg karfiola

0,05 kg jaja

0,2 kg krušnih mrvica

0,015 kg papra

0,010 kg svježeg peršina

Priprema:

Skuhati karfiol, procijediti i zgnječiti. U izgnječenu smjesu dodati jedno jaje, sol, papar i žlicu peršina. Postepeno dodavati krušne mrvice dok se smjesa ne prestane lijepiti. Ćufte je potrebno zapeći. Poslužiti uz prethodno napravljen umak od rajčice s bosiljkom.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.